Tijdens deze cursus op zaterdag 27 mei laten wij je kennis maken met de analoge fotografie. Wij doen dit in hartje Amsterdam, omdat deze stad zich uitstekend leent voor diverse soorten fotografie.Of je nu landschap-, portret-, straat- of vakantiefoto’s… lees meer »
Op zondag 23 april komt Dr. C.M.O.S. Sensor naar Camera Warehouse (Studio Spui) in Amsterdam voor een Check & Clean dag voor alle merken camera's (met een verwisselbaar objectief). De uitgelezen kans om dat stofje van je sensor te laten verwijderen… lees meer »
Op zaterdag 22 april komt Dr. C.M.O.S. Sensor naar Camera Warehouse (Fotovak Engel) in Haarlem voor een Check & Clean dag voor alle merken camera's (met een verwisselbaar objectief). De uitgelezen kans om dat stofje van je sensor te laten verwijderen… lees meer »
Tijdens de nieuwe workshop Light Painting op zaterdag 15 april (vanaf 20.00 uur) leer je foto’s te maken met een extreem lange sluitertijd en de camera instellingen aan te passen op het aanwezige licht. Met het gebruik van een statief en verschillende… lees meer »
Denk hierbij aan het juiste gebruik van het statief, scherpstellen, het spelen met de witbalans en natuurlijk het kiezen van een mooi fotografisch kader. De workshop staat staat verder vooral in het teken van het opdoen van inspiratie en het uitbreiden… lees meer »