De Canon EOS 200D is een compacte instap spiegelreflexcamera, eenvoudig te gebruiken door de intuïtieve bediening en een (kantelbaar) touchscreen dat lijkt op je smartphone. Maak foto's van 24,2 Megapixel boordevol details en kleuren die er geweldig… lees meer »
De lente is begonnen en het is de komende week bovendien prachtig weer om de natuur in te gaan met camera en verrekijker. Speciaal hiervoor hebben we de hand weten te leggen op een mooie partij Minolta kijkers. 5 verschillende soorten en maten, dus voor… lees meer »
Je kende wellict onze Online Fotoservice al, waarmee je zowel via onze website als de CWPix app makkelijk foto's kan bestellen, in ons eigen fotolab laten afdrukken (van 10x15cm t/m 60x90cm) en vervolgens ophalen in de winkel (of thuis laten sturen). … lees meer »
Voor bestellingen waarvan alle artikelen direct leverbaar zijn krijg je bij het afrekenen (tegen een kleine meerprijs) de mogelijkheid om je bestelling op een bepaalde dag of tijdstip te laten bezorgen. Ook kan je er voor kiezen om je bestelling af te… lees meer »