Fotoservice

Camera Warehouse Fotoservice

Bij Camera Warehouse ben je niet alleen aan het juiste adres voor geweldige camera's en accessoires, maar ook voor fantastisch fotowerk kan je bij ons terecht. Of het nu gaat om het afdrukken van je eigen foto's op onze zelf-print kiosks die je in onze winkels vindt of het vakkundig laten afdrukken van je fotowerk op ons professionele fotolab.

Ook groot formaat printen verzorgen we graag voor je. Daarnaast kan je via ons je foto's laten afdrukken "in HD" op het Xpozer systeem. En via de CW PIX app kan je foto's printen en ansichtkaarten (met je eigen foto's) versturen vanaf je smartphone!

Camera Warehouse Online Fotoservice

De Camera Warehouse Online Fotoservice wordt door ons in eigen beheer - dus in ons eigen lab - uitgevoerd.
Dit betekent dat iedere foto met zorg wordt verwerkt.

Bestellen is heel eenvoudig (je hoeft geen aparte software te installeren): selecteer de juiste foto's op uw computer, uploaden, het afdrukformaat kiezen en kies tot slot de Camera Warehouse vestiging waar je de bestelling wilt afhalen.
Levertijden: Filiaal Amsterdam-Centrum : 1-2 dagen, Filiaal Haarlem-C:  2-3 werkdagen.

 
Direct naar de Camera Warehouse Online Fotoservice
 
Startkosten per opdracht € 1,50  
10x15 € 0,39
13x18 € 0,90 
15x21 € 1,25
20x30 € 4,75
30x45 € 7,75
40x60 € 17,50
 

Je iPhone zit waarschijnlijk vol met foto’s. Logisch, want je gebruikt hem steeds vaker als fotocamera. Met deze foto’s kan je van alles doen. Je kan ze toevoegen aan een bericht op Facebook, versturen in een chatbericht via WhatsApp of … laten printen op de allerhoogste kwaliteit via de gratis CW PIX app van Camera Warehouse.

Foto's van je Smartphone op Fotopapier laten afdrukken - waar je ook bent!

Installeer nu de CW PIX app en ervaar hoe eenvoudig het is om foto’s te bestellen direct vanaf je smartphone of tablet. We printen ze voor je op professioneel Epson printpapier en corrigeren alle foto’s op helderheid en kleur. De kleuren van onze prints zijn 75 jaar gegarandeerd. De CW PIX app is ook te gebruiken in combinatie met andere foto-apps. Gebruik je bijvoorbeeld Instagram voor het bewerken van je foto’s, dan is de CW PIX app de ideale aanvulling om het eindresultaat te printen. De foto's kan je ophalen in een van onze winkels of tegen een kleine vergoeding laten opsturen.

Kaarten ontwerpen en bestellen en laten versturen - waar je ook bent

Daarnaast biedt CW PIX de mogelijkheid om met je eigen foto’s kaarten te ontwerpen en te versturen. Ideaal voor tijdens vakanties, Valentijn, verjaardagen of kerstmis. Je kan natuurlijk ook zomaar iemand een kaartje sturen! Maak een keuze uit één van de acht layouts, kies je foto’s uit en voer je persoonlijke boodschap in op zowel de voor- als achterzijde van de kaart. Wij drukken de kaart met een professionele digitale HP Indigo drukpers en brengen een lamineer laag aan zodat de kaart altijd mooi blijft.

Functies:

 • Ontwerpen en versturen van ansichtkaarten met persoonlijke tekst op voor- en achterzijde.
 • Print fotobestanden van een tablet of smartphone
 • Voor fotobestellingen die bezorgd moeten worden in Nederland geldt een levertijd van 3-5 werkdagen (in België, 1-2 werkdagen langer).
 • Levertijd voor ansichtkaarten is ongeveer 2 werkdagen.
 • Foto’s worden op Epson Professional papier geprint.
 • Foto’s worden per stuk gecorrigeerd op helderheid en kleur.
 • Vierkanten printformaten zijn mogelijk (handig i.c.m. Instagram).
 • Betalen via iDeal, Bank, Paypal en Credit Card is mogelijk.

Download nu gratis de onze app in de Apple App store of de Google Play store

 

 

Direct bestellen

Canvas is voor schilders, fotografen kiezen Xpozer

Xpozer is het nieuwe fotospansysteem speciaal ontwikkeld om foto’s strak op te spannen en haarscherp af te drukken. Er zijn 3 goede redenen waarom fotografen hun foto op Xpozer laten afdrukken:

 • HD kwaliteit: Bij canvas heb je als fotograaf last van een doekstructuur die de scherpte uit je foto haalt. Het Xpozer folie is een glad structuurloos folie dat maximale scherpte haalt uit je foto. Bij ons telt elke pixel. 
 • 100% foto: Er wordt niets van je foto omgeslagen of afgesneden. De foto komt 2cm los van de muur waarbij er een prachtige slagschaduw rondom de foto wordt gecreeerd. Jouw foto blijft met Xpozer 100% foto met 100% aandacht voor alleen de foto. 
 • Herbruikbaar spanframe: Als fotograaf maak je meerdere mooie foto’s waar je trots op bent en welke je graag aan de muur wilt hebben. Met de wisselfunctie van Xpozer kan je heel gemakkelijk foto’s wisselen. Het Xpozer spanframe is steeds opnieuw te gebruiken voor nieuwe Wisselfoto’s.

Foto in HD kwaliteit

Maximale scherpte

Geen doekstructuur die de foto onscherp maakt. Als fotograaf wil je elke pixel die je schiet ook gebruiken om ragfijne vergrotingen te krijgen. Met het structuurloze fotofolie van Xpozer haal je het maximale uit elke pixel.

Matte uitstraling

Het fotografische fotofolie dat voor Xpozer gebruikt  wordt, heeft een matte uitstraling. Hierdoor is je foto vanuit elke hoek zichtbaar en heb je geen last van weerspiegelingen van de zon of kamerlampen waardoor de foto rustiger overkomt in het interieur.

Kleuren die kloppen

Dankzij het gekalibreerde afdrukproces komen je kleuren overeen met je originele foto. Dus vanaf nu zijn blauwe luchten, echt blauw en zien huidtinten eruit zoals het hoort.

Optimalisatie service

Met de foto optimalisatie service (optioneel) wordt je foto bekeken door onze foto-expert. De foto-expert kijkt met een professioneel oog naar je foto en optimaliseert voor een perfecte Xpozer vergroting. Zelfs de beste fotografen overkomt het weleens de horizon schuin op een foto af te drukken. Een extra check geeft je als fotograaf wel de garantie dat het maximale uit je foto haalt. Daarnaast kan je ook fotowensen doorgeven waarbij er een speciale bewerking zoals een zwart-wit conversie of collage gewenst is. Dit is allemaal mogelijk met deze Optimalisatie service.

 

 

 

Inhoud van de service

Er wordt onder andere gekeken naar: ruisreductie, resolutieverhoging, sharpening, contrast enhancement of spot(healing) nodig is om foto meer uit de foto te halen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van checks die standaard uitgevoerd worden op foto’s en een aantal voorbeelden van optionele fotobewerkingen.

 

Prijzen en formaten

Optimalisatie service

Met deze service weet je zeker dat het maximale uit je foto wordt gehaald. Je foto wordt geoptimaliseerd, er wordt een checkrapport opgesteld en je krijgt ook de mogelijkheid een proefdruk van je foto te laten maken, alvorens de foto wordt afgedrukt op Xpozer.

Product

Formaat

Compleet (foto + frame)

Wisselfoto (losse foto)

Classic XXL

90x135cm

€155

€109 

Classic XL

60x90cm

€99

€75

Classic L

44x66cm

€69

€55

Carré 90

90x90cm

€135

€95

Carré 60

60x60cm

€89

€69

Carré 44

44x44cm

€59

€45

Panorama XXL

90x135cm

€145

€99

Panorama XL

60x90cm

€115

€85

Panorama L

44x66cm

€85

€65

 

Direct bestellen

Basis service

Als je zeker weet dat je foto de juiste kleurdynamiek heeft, vrij van ruis is, voldoende scherpte en resolutie heeft. Dan kan je je foto zonder Optimalisatie Service direct bestellen via de Xpozer fotouploader. In deze fotouploader kan je gemakkelijk een uitsnede maken van je foto en direct bestellen op Xpozer.

Product

Formaat

Compleet (foto + frame)

Wisselfoto (losse foto)

Classic XXL

90x135cm

€125

€79

Classic XL

60x90cm

€75

€49

Classic L

44x66cm

€49

€35

Carré 90

90x90cm

€99

€65

Carré 60

60x60cm

€65

€45

Carré 44

44x44cm

€39

€25

Panorama XXL

90x135cm

€115

€69

Panorama XL

60x90cm

€89

€59

Panorama L

44x66cm

€65

€45

 

Direct bestellen

Camera Warehouse Direct Klaar & 1 Uur Foto Service

In onze winkels kan je terecht voor het zelf afdrukken van foto's op onze fotokiosken. Of je foto nu op een geheugenkaartje staat, een USB-stick of op een smartphone, het maakt niet uit; afdrukken is zo gepiept. 

Fotosoftware voor de PC, powered by Fujifilm

Deel je mooiste momenten met je familie en vrienden. Niet op je computer, maar gewoon via een mooi fotoalbum. Of met een mok, muismat, kalender, canvas voor binnen of buiten, T-shirt of tas met je mooiste foto erop. 

Maak nu een fotogeschenk zoals een mok, muismat, tas of telefoonhoesje via de Fujiprint software, en krijg 20% korting op met de actiecode 'FUJI2016CAD20'. Een origineel cadeau voor de feestdagen! 
Actie geldig t/m 4 januari 2017.

Naast onze eigen afdruk-mogelijkheden zijn er via Fuji Print vele keuzes. Van afdrukken in vele formaten tot mooie fotoboeken met briljant fotopapier en wanddecoratie (bijvoorbeeld aluminium, tuinposters, plexiglas en zelfs hout!).
Al het fotowerk wordt geproduceerd door Fujifilm, dus met de kwaliteit zit het wel goed!

Bestellen is heel simpel:

- Ga naar www.fujiprint.nl en ga naar de afdrukmogelijkheid van jouw keuze.
- Volg de aanwijzingen op uw scherm. Voor sommige producten (bijvoorbeeld de fotoboeken) kunt u ook Fujiprint software op uw computer te installeren en het product via die weg maken en bestellen . Dit is zeker aan te raden, omdat er in de software meer mogelijkheden zijn.
- Kies bij het afronden een van onze winkels als ophaalpunt. U kunt het beste zoeken op postcode (2011 HS voor onze winkel in Haarlem, 1012 WZ voor onze winkel in Amsterdam)).
- Zodra de bestelling voor u kllaar ligt, krijgt u hier bericht van.